UW makelaar in AMSTERDAM Zuidoost

tel. 020 - 600 52 05

Over ons

Edward Janus
edwardBij de aankoop of verkoop van uw huis spelen emoties een belangrijke rol, maar tenslotte moeten rationele overwegingen de doorslag geven. Dan is het een veilig idee als u een deskundige, betrouwbare en onafhankelijke adviseur aan uw zijde hebt.
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij, in de regio's Amsterdam en Utrecht. Ik heb de deskundigheid die u nodig heeft in huis. En ik zorg ervoor dat het verkoop- of aankooptraject een professionele en plezierige belevenis is. Ook kan ik u adviseren over strategie en marktontwikkelingen. Mijn aanpak is transparant en no nonsense.

U zoekt een integere en betrokken makelaar? Ik ben een echte dienstverlener, die eer legt in zijn werk.
Bel om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met Edward Janus.

mobiel: 06-20140593

e-mail: edward@makelaardijamsterdamzuidoost.nl

linkedin: nl.linkedin.com/pub/edward-janus/12/266/996

 

John Breed
johnOndanks de turbulentie in ons huidig economisch klimaat ben ik als zelfstandig ondernemer van start gegaan. In deze moeilijke woningmarkt is het voor mij een uitdaging om mijzelf te onderscheiden, door u als klant, die extra service, kwaliteit en vakinhoudelijk advies te geven en om zo te komen tot het beoogde doel, uw woning verkopen, verhuren of aankopen.
Als klant profiteert u enerzijds van de voordelen van een kleine lokale makelaar, bekend met de plaatselijke markt en anderzijds van de voordelen van een club met enthousiaste en sterk gemotiveerde professionals.

Overweegt u om uw woning te verkopen, te verhuren, aan te kopen of wilt u informatie, dan kom ik graag vrijblijvend bij u thuis om kennis te maken en uw vragen en wensen met u te bespreken.

mobiel: 06-50672345

e-mail: john@makelaardijamsterdamzuidoost.nl

linkedin: nl.linkedin.com/pub/john-breed/13/897/57b/


 
Vanessa Zegers 
vanessa_1

Ik ben geboren in Amsterdam én heb er gestudeerd. Ondertussen heb ik in verschillende stadsdelen gewoond. Nu woon ik met veel plezier in Zuidoost, vlak bij ons kantoor Makelaardij Amsterdam Zuidoost.

Als makelaar ben ik erg gedreven om een zo goed mogelijke verkoopprijs te realiseren voor mijn klant. Daarvoor ga ik tactisch te werk. Denk aan goede foto's, een plattegrond, timing qua aanmelding op Funda en de bezichtigingen zo plannen dat er zoveel mogelijk mensen op 1 moment komen. Deze strategie werkt in deze tijd optimaal. Regelmatig verkoop ik dan ook woningen boven de vraagprijs. 

Ik ben zo flexibel mogelijk qua bereikbaarheid en beschikbaarheid. Ook in de avond of tijdens het weekend ben ik bereikbaar via WhatsApp, doe ik bezichtigen of kom bij mensen thuis om te spreken over de verkoop van hun woning. Dit gesprek is vrijblijvend en we geven een gratis waardebepaling af.

In Zuidoost werken we onder de naam Makelaardij Amsterdam Zuidoost. Buiten Zuidoost werken we onder de vlag van Hollands Best Makelaars.

Mocht u of mensen in uw netwerk een woning willen verkopen, aankopen of verhuren in Amsterdam en omgeving... laat het gerust weten.

mobiel: 06-14166980

e-mail: vanessa@makelaardijamsterdamzuidoost.nl

linkedin: nl.linkedin.com/in/vanessazegers/nl

zoek in ons aanbod

uw huis verkopen ?

arrow
Volg ons op Twitter

Twitter

twitter